Over ons

Wij zeggen dat lekker eten voor iedereen moet zijn. Je basisbehoefte mag dan ook zeker een genot zijn om te verorberen. Onze missie of passie of hoe je het ook wil noemen.. is smaak.

Ons doel is dan ook onze producten voordelig, snel en vol van smaak bij jou te leveren zodat je lekkerste gerechten hiermee kan bereiden en aanvullen. Dankzij een goed inkoopbeleid en praktisch en efficiënt werken kunnen wij dit realiseren.

Onze kruiden en specerijen kopen wij in, uit de door ons geselecteerde, kwalitatief beste en toonaangevende landen over de hele wereld. De sauzen die wij verkopen bevatten alleen de beste ingrediënten en worden alleen door ons verkocht als deze door ons team 100% kwalitatief super goed worden bevonden. Met meer dan 15 jaar smaakervaring weten wij als geen ander het kaf van het koren te scheiden.

Wil je onder eigen label een kruidenmix, rub of saus ontwikkelen dan kan dat bij ons ook. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Neem gerust contact met ons op; contact@kruidenvoordeel.nl

Wij wensen jullie, net als wij iedere dag beleven, veel "smaakgenot" van onze producten!

Groeten Team Kruidenvoordeel

To Top