Heb je vragen?
wij hebben antwoorden!

veelgestelde vragen

 

Bestellen & Verzenden

 
q: Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Je bestelling wordt in de meeste gevallen binnen 24 uur door PostNL bezorgd. Zodra de zending verzonden is, ontvang je van PostNL een Track & Trace code waarmee je je pakket kunt volgen. Eventueel kan je via een link in deze mail kiezen voor de optie om het pakket bij een PostNL-punt te laten bezorgen, ipv op je huis adres, als je dat wenst.

 
q: Is er een minimale bestelhoeveelheid?

Bestellingen plaats je per losse eenheid, er is geen minimale bestelhoeveelheid.

 
q: Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW.

 
q: Wat zijn de verzendkosten?

Gratis bezorging bij een bestelling boven € 40,-. Bij een bestelling onder de € 40,- zijn de verzendkosten € 6,95.

*Bij bestellingen vanuit het buitenland gelden andere levertijden en verzendtarieven. Neem contact met ons op via contact@kruidenvoordeel.nl en wij helpen je verder.

*Other delivery times and different shipping rates apply for orders from abroad. Please contact us at contact@kruidenvoordeel.nl and we will help you.

*Für Bestellungen aus dem Ausland gelten unterschiedliche Lieferzeiten und Versandkosten. Bitte kontaktieren Sie uns unter contact@kruidenvoordeel.nl und wir helfen Inhnen weiter.

 
q: Zijn de aanbiedingsprijzen blijvend?

Alle aanbiedingen van Kruidenvoordeel zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de producten. Wanneer een product onverhoopt niet meer leverbaar is, wordt er contact met je opgenomen. Eventueel bieden wij je een alternatief aan. Kruidenvoordeel heeft het recht om prijzen te wijzigen en om eventuele typefouten te corrigeren. Zou dit minder gunstig voor je zijn, dan wordt je middels een e-mail hiervan op de hoogte gesteld. Je hebt dan het recht je bestelling eventueel te annuleren.

 
q: Als een product niet meer voorradig is, wat dan?

Wanneer een product onverhoopt niet meer leverbaar is, wordt er contact met je opgenomen. Eventueel bieden wij je een alternatief aan. Kruidenvoordeel is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het overschrijden van levertijden. Ook wanneer je bestelling niet op voorraad is krijg je bericht over de levertijd.

 

SERVICE & GARANTIE

 
q: Is het veilig mijn gegevens in te vullen?

Wanneer je een bestelling plaatst, worden je gegevens niet doorgegeven aan derden. De Wet Persoonsregistratie is hierop van toepassing.

 
q: Heb ik een herroepingsrecht?

Je hebt een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Zie retourneren.

 
 
To Top