Product toegevoegd aan winkelwagen
Wij gebruiken cookies om je ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we je toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Oosterse Kipsaté
Hoofdgerecht voor 4 personen
500 gr kippendijfilet
Voor de marinade:
Extra nodig:
BBQ of grillpan
1 Meng alle ingrediënten voor de marinade met elkaar. Snijd de kippendijfilet in dikke repen en leg in de marinade. Laat 3 uur in de koelkast marineren.
2 Steek ondertussen de BBQ aan. Wacht tot hij op temperatuur is en of de kolen zijn uitgebrand en er een wit laagje as op ligt. Maak je het gerecht in de grillpan zorg dat deze goed heet is alvorens je het vlees erin doet.
3 Grill de kipsaté in 15 minuten op de BBQ of in de pan gaar en goudbruin.
TIP: Lekker met een salade van noedels, sugar snaps en taugé.
Bereiding: 35 minuten
Marineren: 3 uur