Betaalmogelijkheden

iDeal
Met iDEAL kan je direct bij het plaatsen van je bestelling de betaling voltooien bij je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. 

Creditcard (Visa en MasterCard)
Je kunt betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op je creditcard plaats. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers. Je creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

Betalen met PayPal
Betaal eenvoudig via PayPal. Een PayPal-rekening kan je gebruiken als digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je je betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Het enige wat je nodig hebt, is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van PayPal kan je meer informatie vinden over betalen via PayPal.

Betalen via PayPal doe je als volgt
1. Volg alle stappen in je shoppingbag omgeving 
2. Kies bij de stap 'betaalwijze' voor Paypal. 
3. Je wordt doorgestuurd naar de website van Paypal. 
4. Log in met je PayPal account. 
5. Bevestig de betaling.

Klarna 

Klarna zorgt voor de volledige afhandeling van het achteraf betaalproces. Dit houdt in dat je van Klarna een betaaloverzicht ontvangt nadat je bij ons een bestelling hebt gedaan en voor achteraf betalen hebt gekozen. Met de Klarna app kan je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je mobiel of tablet. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Je hebt dan uiterlijk 14 dagen om je betaling te voldoen.

To Top